Trakya Firma Tanıtım ve Bilgi Platformu
TrakyaBurada.com | Trakya'nın Tanıtım ve Bilgi Platformu

Doğum Gününde Geçirdiği Trafik Kazasında Öldü

Reklam
Doğum Gününde Geçirdiği Trafik Kazasında Öldü

Doğum gününde geçirdiği trafik kazasında öldü.

TEKİRDAĞ’ın Malkara İlçesi’nde bugün doğum günü olan 41 yaşındaki İbrahim Sevim, arkadaşı 40 yaşındaki Güngör Yavuz ile bulundukları otomobilin park halindeki iş makinesine çarpması sonucu meydana gelen kazada hayatlarını kaybetti.

Kaza, gece Malkara-Tekirdağ karayolunun taşkın mevkiinde meydana geldi. İbrahim Sevim, kullandığı 59 LS 744 plakalı otomobil ile yol yapım çalışmaları nedeniyle trafiğe kapalı bulunan şeride girince, park halinde bulunan iş makinesine arkadan çarptı. Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri, otomobilde sıkışan İbrahim Sevim ile Güngör Yavuz’un öldüklerini belirledi.

Sevim ile Yavuz’un cesetleri araçtan itfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak Malkara Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Hayatını kaybeden İbrahim Sevim’in bugün doğum günü olduğu ve kazadan haberi olmayan arkadaşlarının sosyal paylaşım sitesindeki sayfasına doğum günü kutlaması mesajları yazdıkları görüldü.

Polis, kazayla ilgili soruşturmayı sürdürürken ölen 2 kişinin cenazeleri kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ