Trakya Firma Tanıtım ve Bilgi Platformu
TrakyaBurada.com | Trakya'nın Tanıtım ve Bilgi Platformu

Sanat Atölyeleri Projesi Başlıyor

Reklam
Sanat Atölyeleri Projesi Başlıyor

Kırklareli Belediyesi, “Mutlu bir gelecek, Kırklareli’nde yeşerecek” sloganı ile yeni bir projeyi hayata geçiriyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve çocuklar ile yetişkin bireyleri kapsayacak Sanat Atölyeleri projesi başlıyor.

13 Kasım’da başlayacak proje ile 16 yaş ve üzeri kişilere “Diksiyon ve Tiyatro Eğitimi” 6-10 yaş arası çocuklara “Drama Eğitimi”, 5-9 yaş arası çocuklara ise “Kukla Atölyesi” eğitimi ücretsiz olarak verilecek.

Her Pazar Kırklareli Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek eğitimler 4 dönem toplam 6 ay sürecek. Projenin 1. Dönem ilk derslerine başvurmak isteyenler 11 Kasım’a kadar Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden veya 214 10 84 numarasından detaylı bilgi alabilecekler.

Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Kırklareli’ni kültürel ve sosyal anlamda daha ileriye taşınması için projeler ürettiklerini belirtti. Kesimoğlu, çocukların gelişimine önem verdiklerini ifade ederek, “Bu proje ile çocuklarımızın bakış açısını geliştirmeye, yeteneklerini ortaya çıkarmaya, gelişimlerine yardımcı olmaya çalışacağız. 6 aylık bir proje olacak ve 4 dönem sürecek. Eğitimlerimizi kendi alanında profesyonel kişiler verecek ve tamamen ücretsiz olacak” dedi. – KIRKLARELİ

Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ